Rīta meditācija uz ūdens ar SUP un laivām

Pasākuma apraksts

  • 4. oktobris, 2022
  • Visu dienu

Contact event manager

1 2 3 4

Iegādāties

  • Sorry, Event passed
  • Sorry, Event passed
Apskatīties grozu
Thank you Kindly

Rīta meditācija uz ūdens ar SUP un laivām

Visu dienu
4. oktobris, 2022

000000

Rīta meditācija uz ūdens ar SUP un laivām

Visu dienu
4. oktobris, 2022

PRINT

Atrodi patieso ceļu pie sevis un atbrīvo iekšējos miera vējus – pievienojies meditācijai uz ūdens ar laivām un SUP!

Cilvēks, būdams daļa no dabas, likumsakarīgi tiecas būt tai tuvāk. Dabas dziedinošais pieskāriens spēj pa īstam attīrīt no ikdienas domu mutuļa, kas tik steidzīgi riņķo mūsu prātos un skandina jautājumus – kāpēc esmu šeit, kāds ir mans mērķis un ko nesīs nākotne? Meditācija uz ūdens laikā, kad mostas saule, ir īpašs, transcendentāli uzlādēts ceļojums, kas ļauj gūt pilnīgu mieru, atbrīvoties no stresa, aizmirst par ikdienas rūpēm, iepazīt sevi un gūt pozitīvu enerģiju. Rīta meditācija notiek Rītabuļļos, vietā, kur jūras tuvums un upes plūdenums savienojas dabas skaistumā ar maģisku auru, ļaujot saklausīt gārņus, dzeņus, pīles un citus dzīvniekus netraucētā vidē. Piedzīvojumu sāksim ar zemes meditāciju, turpināsim ar sarunām un peldēšanu klusajos Buļļupes ūdeņos. Meditēsim uz SUP dēļa, sēžot laivā vai katamarānā – izvēlies ērtāko peldlīdzekli un ceļo pie savas patiesās būtības kopā ar mums! 

Meditācijas ilgums: ~ 1,5 h.

Kam piemērots?

Meditācijā dosimies ar SUP dēli un laivām (kajaku vai kanoe). Piedzīvojumā iespējams piedalīties arī ar katamarānu. Iepriekšēja pieredze un iemaņas nav nepieciešamas – visu parādīsim un iemācīsim.

Kas jāņem līdzi?

Ģērbies ērti, sportiski, laikapstākļiem piemēroti. Noderēs arī silti cimdi. 

Kad, kur, cikos? 

Rojas iela 3, Buļļi (Buļļu laivas) plkst. 7:30
Esi precīzs un nenokavē !

SVARĪGI!


Iepriekšēja rezervācija ir obligāta, lai varam sagatavot visu nepieciešamo ekipējumu! Rezervācijas  atcelšana –  vismaz 24 h iepriekš.

Sliktu laikapstākļu gadījumā sazināsimies ar Tevi personīgi un plānoto braucienu pārcelsim.

Ja vēlies braucienā piedalīties citā dienā vai laikā, sazinies ar mums un vienosimies! Pēc pieprasījuma organizējam arī individuālus piedzīvojumus – kompānijām, draugiem, darba kolektīviem, pāriem u.c. 

Tu jautā! Mēs – izdomāsim! 🌟

SAZINIES AR MUMS: 

Tel. 29221141
E-pasts: info@bullulaivas.lv